U.M. VIKARSERVICE

HJEMMEHJÆLP:

Vi lægger stor vægt på, at der udvises gensidig respekt, der gør at borgeren oplever alle hjælpesituationer som ligeværdige.


De fleste mennesker vil på et tidspunkt i deres liv få behov for lidt hjælp, til at klare dagligdagen, enten til sig selv eller til en af deres pårørende. Derfor tilbyder U.M. Vikarservice & privat hjemmehjælp, et alternativ eller supplement til det offentlige, hvor den ældre altid er i centrum og der tages altid hensyn til de individuelle behov og ønsker.

Vores mål er, at understøtte dig i, at opnå størst muligt livskvalitet og få mere indflydelse på din hverdag. Vi har stor fokus på, at give dig den støtte, du har brug for, i forhold til de udfordringer, du møder i dagligdagen. Vi er meget stolte over, at vi får lov til levere den bedste hjemmehjælp til vores ældre.


Mange års erfaring og samarbejde, med det mest omhyggeligt udvalgte plejepersonale, garanterer vores kunder den højeste kvalitet af de leverede ydelser. Vi har fokus på høj kvalitet og tilfredshed både blandt vores kunder og vores personale.Vi har altid hjertet med os, vi ønsker ikke blot at gå på arbejde, men at gøre en forskel.


Vores mission er, at yde professionelle og individuelt tilpassede ydelser, inden for ældrepleje i hjemmet. Vi er godt klar over, at familiemedlemmer meget ofte ikke har de faglige kompetencer til at tage sig af en ældre og samtidig have overskud til de daglige gøremål. I sådan en situation vil privat hjemmehjælp fra U.M Service være løsningen.  • Vi tilbyder omsorgsydelser til ældre, kronisk syge og mennesker med handicap.
  • Vi tilbyder en individuel tilgang til hver enkelt kunde.
  • Vi garanterer den højeste kvalitet.
  • Vores personale har mange års erfaring og hjertet på det rette sted.
  • Vi giver vores borgere glæde ved hjælp af venlig hjemmepleje og respekt for deres personlige præferencer og behov.

At passe en ældre er ofte et fuldtidsarbejde……..

Pleje af en syg pårørende kan være en meget svær og kompleks opgave, som kan skabe en følelse af afmagt. At være pårørende til en syge kan være udfordrende både fysisk og psykisk.

Når sygdom rammer, påvirkes ikke kun den syge, men hele familien og de nærmeste. Ofte vil det bedste sted for den syge eller ældre være i deres eget hjem, hvor de har deres minder, relationer og føler sig mest trygge. Det er muligt med den fornødne hjælp til at klarer hverdagen. Her kan U.M. Service privat hjemmehjælp, træde til med hjælp fra fagligt dygtigt personale.


Kontakt din private hjemmehjælp. Vi vil hjælpe dig med alt, hvad du har svært ved.Hjemmehjælp handler om en professionel tilgang, høj faglighed, respekt til hinanden og at alt det praktiske fungerer, men det handler også om relationer og om kemi mellem mennesker. Derfor arbejder vi altid ud fra følgende værdier: respekt, tillid, omhu, livskvalitet, omsorg, støtte, glæde, smil, anderkendelse, velvære, tålmodighed

KONTAKT U.M. VIKARSERVICE & PRIVATHJEMMEHJÆLP, FOR EN UFORPLIGTENDE SAMTALE OM DINE MULIGHEDER

Omsorg

Mange års erfaring og samarbejde, med det mest omhyggeligt udvalgte personale, garanterer vores kunder den højeste kvalitet af de leverede ydelser.

Hjemmehjælp

Vi har altid hjertet med os, vi ønsker ikke blot at gå på arbejde, men at gøre en forskel.

Område

Vi tilbyder hjemmehjælp i hele Nordsjælland og København. Vi tilpasser den bedste pleje og assistance individuelt.